Siden 2009 har plattformen MostBet vært åpen for offentligheten. Nå tilbyr MostBet sine tjenester i over 140 land, deriblant Norge. Bonusprogrammet skiller MostBet ut fra andre europeiske bookmakere. Både nye og kjente brukere hos MostBet kan nyte en rekke bonuser.

Mostbet NO bonuser
Hjemmesiden til MostBet
Hjemmesiden til MostBet

MostBet innskuddsbonuser

MostBet tilbyr en velkomstbonuser for brukere som registrerer til siden for sin første gang. For å utnytte seg av denne må man passe på å ikke hoppe over banneret som kommer opp i registreringsprosessen med bonusen.

Registreringsbonus fra MostBet
Registreringsbonus fra MostBet

Du må innen 7 dager sette inn minst 85 kroner for å løse inn bonusen. Så vil bonuskontoen får mellom 100% til 125% av innskuddsmengden. 3000 kroner er den maksimale bonusmengden. Du kan begynne å tippe med en gang du har fått pengene. Etter man har veddet kan man ta ut det man har vunnet.

Du kommer ikke til å få denne bonusen i fremtiden når du putter inn penger, men du kan ha muligheten til å bruke promokoder som kan gjøre det samme som velkomstbonusene. Denne koden skrives inn når man foretar et innskudd. Man må sjekke eposten sin for å få en mulighet til å bruke disse kodene, da kodene sendes ut på epost til registrerte brukere om de oppfyller visse kriterier.

Ingeninskudds bonuser hos MostBet

MostBet gir av og til ut gratissnurrer og gratis tippinger til brukerne sine, i tillegg til bonusprogrammet sitt som øker bonuser. Disse fungerer ikke som multiplikatorer, med at brukere kan plassere veddemål uten noen kostnad.

Man kan plassere et veddemål på hva som helst som bookmakeren tilbyr med gratistippinger penger blir ikke fjernet fra kontoen når man bruker slike gratistippinger, som betyr at det ikke er mulig for spilleren å tape penger når de bruker disse. Men det man vinner går over til kontoen om man skal være så heldig. Kundehierarkiet bestemmer hvor mye gratistippingen er verdt. Alle oppnåelser kommer til å belønnes med bonuser.

Noen av bookmakerens bonuser
Noen av bookmakerens bonuser

Ved å spille på MostBet kasino kan man oppnå gratissnurrer. Disse gratissnurrene kan brukes til å snurre spillautomater gratis. Med disse kan spillerne vedde med spillautomater uten risiko for å tape noe. Det er sjanse for å vinne gratissnurrer i nesten alle spillautomatene. Man kan kun bruke disse snurrene på maskinen man fikk den fra. Vi har samlet noen bonuser fra MostBet under, slik at du kan forstå lojalitetssystemet til selskapet.

Forsikre en ekspresstipping med en gratistipping fra MostBet

Det er sånn det fungerer, når man bruker en ekspresstipping, blir oddsene av hvert utfall ikke mindre enn 1.7- om man taper på et utfall får man det man tapte tilbake som en gratistipping. Fra juni i 2019 til i dag har dette tilbudet funnet. Man må først registrere seg der å ha en sjanse til å benytte seg av tilbudet. Man må så vedde på noe som møter kravene til tilbudet. På både prematch og i live modus så kan man bruke ekspresstippinger. Hvis det bare er et krav i kupongen som mangler endre opp med å stemme, for man en gratistipping. Denne gratistippingen har samme verdien som det man tippet- om enten en av utfallene blir refundert eller spillet blir kansellert, for man ikke en gratistipping.

Ekspressbooster

Om man har vært i enten linje eller live modus, og fått tak i ekspresstippinger med en koeffisient over 1.2, og ikke mindre enn tre arrangement per kupong, får man en ekspressboost. Denne øker multiplikatoren.

Hvordan å aktivere booster
Hvordan å aktivere booster

Med denne formelen regnes booster ut: 1 + 0.01 * (N – 2), da N er det maksimale antallet av tippinger i ekspress. Den maksimale bonus koeffisienten er på 1.1. Noe man må tenke på er at om man bruker booster, telles ikke tippingene inn i satsing i første innsettelser, i tilfeller hvor koeffisienten ikke passer satsekravene uten booster.

Utbetaling av tippinger

Det er mulig å utbetale tippinger på MostBet. Det som tippes i Prematch eller Live modusene som er markert med et spesielt pengesymbol er under denne kategorien. Ved siden av den valgte kupongen kan man se utbetalingsmengden. Uten å må vente på slutten av arrangementet, kan man utbetale tippingene sine ved hjelp av denne funksjonen, for eksempel om du holder på å tape.

Utbetale en tipping
Utbetale en tipping

Gratistippinger for regulære kunder

De som er med på dette tilbudet er de som har vært registrert på MostBet siden april 2020.

En gratistipping med verdi av 50% av snitt-tippingen er belønningen fra dette tilbudet. Man må vedde på sports single eller multipler med odds over 1.3 for å få en gratistipping. Kun spill mengden er telt med.

Bonuser for å være med i MostBet sitt lojalitetsprogram

Få dine velfortjente bonuser under ved å gå til profilen din og gjøre oppgavene:

  • muligheten til å være med i eksklusive tilbud
  • eksklusive belønninger
  • økt cashback

aktive spillere har gode sjanser til å få tak i gratistippinger eller bonuspoeng for visse oppnåelser ved å bruke lojalitetsprogrammet. Status i lojalitetsprogrammet tilsier mengden bonuser du får og verdien av MostBet-coins. Du før høyere og bedre bonuser jo flere oppnåelser du gjennomfører.

Den lokale valutaen er MostBet-coins. Ved å gjøre små oppgaver som å fylle ut profilen sin og bekrefte epost, og ved hvert innskudd for man slike. Man kan bruke disse for å få bonuser med gode odds. Lojalitetsprogramet tilsier verdien på MostBet-coins. Desto mer du tjener, jo høyere nivå, og MostBet-coins blir mer verdt.

Hvordan satse bonusene

Bonus for nye spillere. Du må huske at hver gang du får en bonus, så må man satse med den. Man kan kun spille med bonuskontoen, ikke ta ut penger fra den. Gratistippinger kan ikke tapes, de kan bare brukes til å plassere et veddemål. Man kan først ta ut penger fra kontoen etter man har vunnet.

Bonussatsing-regler
Bonussatsing-regler

La oss late som at alle kravene har blitt møtt og du mottar en gratistipping. Når en ny kupong genereres vises gratistippingen som en rød chip. Du må legge til et arrangement til kupongen for å bruke den. Trykk på spørsmålstegnet ved siden av den røde chipen for å lese vilkår og betingelsene. Når du har gjort dette kan velge et arrangement å sette på kupongen. Da trenger du ikke å velge en mengde for tippingen. Man lager en ny tipping ved å trykke på den røde chipen. Regulære kunder for gratistippinger den 5. 10. 15. 20. 25. og 30. suksessfulle tippingen. Man kan ikke få mer en 6 gratissjanser per spiller.

Man må bruke hele tippeprisen. Man kan ikke trekke ut demoninasjonen for noen slags penger. Man må bruke gratistippinger innen 3 døgn fra når man får de.

Uttak

MostBet tilbyr de samme bonusene til Norge som til andre europeiske land. Du kan også konkurrere om hovedpremien i lotteriet eller være med i bonussystemet.

Norske innbyggere har også tilgang til de nyeste spillautomatene og har tilgang til et bredt utvalg av sportsarrangement. Plattformen som MostBet har i Norge er det ingen andre alternativ som kan måle seg.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *