På nettsiden til MostBet så er det noen kule trekk når det kommer til uttak og innskudd fra en spillkonto. I denne artikkelen så skal vi se på hvordan man gjør det, reglene rundt, og forskjellige metoder å gjøre inskudd og foreta uttak.

Mostbet NO Innskudd

Innskudd

Du må finne «innskudd»-knappen på toppen av skjermen for å fylle opp MostBet kontoen. Om du er på mobil så må du trykke på konto-knappen så velg «innskudd»

“Innskudd” knappen
“Innskudd” knappen

Du kan da velge betalingsmetoden som passer deg best. Det er først etter at du har fylt ut alle feltene at du kan sette inn penger. Du kan ikke fylle opp kontoen din med en metode som ikke er på listen. For hver gang du setter inn må det minimum sette inn 85 kroner.

Metoder man kan bruke for å jobbe med kontoen

MostBet tilbyr for norske innbyggere disse betalingsmetodene:

 • Neosurf;
 • Perfect Money.

Det er kun hvis du allerede har en Neosurf konto og elektronisk lommebok at du kan bruke Neosurf. Ved hjelp av Neosurf kan man både sette inn og ta ut penger på tusenvis av nettsider. Du bare setter inn penger i din elektroniske lommebok, så kan de brukes nesten over alt. De tilbyr mange innskuddsalternativer.

Innskudd med Neosurf
Innskudd med Neosurf

Uttak med hjelp av Neosurf kan føres direkte over til bankkontoen din, slik at du kan bruke de over hele verden.

Ved hjelp av Perfect Money kan du umiddelbart gjennomføre betalinger og uttak.

Innskudd med Perfect Money
Innskudd med Perfect Money

Kommisjon for bruk av systemet:

 • med en premium konto 0.5%
 • med en verifisert konto 0.5%
 • bed en uverifisert konto 1.99%

Ripple er en kryptovalutaplattform som du kan bruke til innskudd. I Ripple nettverket er den interne valutaen XRP kryptovalutaen.

Hvilke kryptovalutaer kan man bruke for å fylle opp kontoen i MostBet?

Det er mange forskjellige kryptovalutaer du kan benytte deg av. På nettsiden til MostBet vises de mest populære alternativene.

Innskuddsmetoder for de som bor i Norge
Innskuddsmetoder for de som bor i Norge

Du kan også bruke diverse kryptovalutaer ved hjelp av nettbaserte lommeboker. Du kan for eksempel bruke tjenesten blockchain.com. du kan bruke disse lommebokene gjennom et nettleservindu, i tillegg til på både Android og IOS apper.

Fylle opp kontoen din med kryptovaluta

Du har mulighet til å sette inn penger med kryptovaluta på MostBet når du har lagd lommeboken din og kjøpt kryptovaluta. Gå til «Gjør ett innskudd» delen og velg den kryptovalutaen som passer deg best:

 • Bitcoin
 • Ripple
 • Litecoin

Så kommer det til å komme opp detaljer om overføringen. Kopier så linken, eller bruk QR-koden (Cryptopay betalingsside med QR-kode)

Et eksempel som bruker Litecoin
Et eksempel som bruker Litecoin

Trykk så på «send funds» valget i lommeboken din- velg mengde for innskudd, så setter du inn adressen som du kopierte inn i feltet for mottaker. Med en gang sendes pengene til MostBet kontoen din i Norge.

Hvordan du kan ta ut det du har vunnet i MostBet nettsiden

Det kreves at metodene får både innskudd og uttak er like. Dett ble innført for å øke sikkerheten hos brukerne sine kontoer.

Dette er det som må gjøres for å ta ut penger fra MostBet i Norge:

 • fyll ut hele profilen (de feltene som har en stjerne på seg)
 • koble til et gyldig telefonnummer til kontoen
 • i profilen din, last opp bilder av dokumenter
 • vedd hele av det du satt inn (plasser minst ett, eller flere veddemål og opptjen totalt 1.3 av det du satt inn i kontoen)

Du må trykke på profilikonet øverst til høyre for å gjennomføre et uttak. Så trykker du på «uttak fra konto» knappen. Velg så fortrukket betalingsmetode og fyll ut den nødvendige informasjonen.

Det er flere faktorer som er på spill når det kommer til minimums krav på uttak fra MostBet: landet man bor i, og valutaen i spillkontoen. Minimumskravet i Norge er på 150 norske kroner.

Tilgjengelige uttaksalternativer
Tilgjengelige uttaksalternativer

Om du ønnesker å foreta et uttak med kryptovaluta, går du til den samme seksjonen og velger dem kryptovalutaen så skriver du inn ønsket mengde for uttak og adressen til lommeboken du kopierte tidligere. Den kan kopieres inn i lommeboken din. Lommeboken for kryptovalutaen nesten med en gang.

Uttak

Det er mange metoder for å ta ut penger den beste måten for Norske spillere for å sette inn, og ta ut penger er ved hjelp av elektroniske betalingssystemer og kryptovalutaer. Det er en hvoedregel, og det er at mengden på uttak må være over 150 norske kroner, og verifikasjon på nettsiden. Pengene startes å overføres umiddelbart, uansett av innskudds/uttaksmetode .

Disse problemene er vanlige i mindre og lite kjente bookmakere:

 • kontoer til suksessfulle kontoer blir blokkert
 • på bookmakeren sin side, eller betalingssystemet, avbrytes overføringer
 • uttak kan ta flere uker
 • spilleren må plutselig verifisere seg på nytt.

Det er noen forsinkelser som kan forårsakes av brukeren selv, da MostBet ikke har slike problem. Sikkerhetstjenesten til selskapet tar hånd om sikkerheten til brukerne sine kontoer. Og det er teknisk support som svarer umiddelbart om det skal støtes på noen slags form for problem. Fryse policyen for frysing av kontoer ville ikke bringe noen finansielle fordeler for selskapet, da det er diverse mekanismer satt på plass for å sikre at upålitelige gamblingsider blir undertrykt.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *